Nyúl

Nyúl

Nyuszit tartasz háziállatként és szeretnél neki minőségi tápokat/felszereléseket szerezni? Fontos Neked a kis tapsifülesed jólléte, ezért mindenből a legjobbat adnád neki? Webshopunkban megtalálsz mindent, amire szükséged lehet egy erős, egészséges és vidám nyuszi felneveléséhez.

Finom és hasznos nyúltápjainkkal biztosíthatod az állat számára nélkülözhetetlen tápanyagokat és  vitaminokat, valamint a fogazatuk megfelelő kopását is. Nyálházaink és nyúlketreceink otthonos, kellemes helyül szolgálhatnak a kis kedvencek számára, nyulaknak készült etetőtálaink és WC-ink pedig visznek egy kis extra kényelmet az állat életébe.

 

Miket szerezhetsz meg nálunk a nyuszid számára?

 

  • - Nyúltáp: Finom magkeverékek többféle kiszerelésben, gyógynövényes, gyümölcsös eleségek és ropogtatni valók. Biztosítják az optimális vitamin és energiaszintet, miközben nem tartalmaznak káros anyagokat.

  • - Nyúl ház, nyúlketrec: Kényelmes nyúlházaink és nyúlketreceink tökéletes biztonságot és védelmet nyújtanak a kis jószágoknak. Erős, strapabíró anyagainknak köszönhetően balesetmentesek és hosszú ideig nem kell belőlük újat vásárolni.

  • - Nyúl póráz, nyúlhám: Erős, kényelmes és könnyen felrakható nyúlhámaink és pórázaink megkönnyítik a nyuszi sétáltatását és szállítását is. Többféle színben és méretben is elérhető, bőrbarát anyagból készül.

  • - Nyúl WC: Műanyag nyúl wc-ink könnyen tisztítható és fertőtleníthető lehetőséget jelentenek azoknak a nyúl gazdiknak, akik szeretnének egy kis luxust cse

50 termék, megjelenítve: 20; oldalszám: 1 / 3

Vissza az oldal tetejére

Link