Tudj meg többet a Kincsem Állatpatikáról!

 

Kik is vagyunk Mi?

 

A Kincsem Állategészségügyi Központ állatfelszerelés-és állateledel webáruházaként szeretnénk minden gazdi számára a legjobb minőségű tápokat, almokat, fekhelyeket, játékokat és minden egyéb létfontosságú dolgot biztosítani. Legyen akár cicád, akár kutyád, akár lovad, vagy esetleg valamilyen halad, állatpatikánkban egy helyen megtalálod azokat a termékeket, melyeknek a felkutatására másképpen akár több órát is elpazarolnál.

 

Szívmelengető állateledeleinkről és hasznos felszereléseinkről

 

Száraztápjaink: Kutyáknak, macskáknak, nyulaknak és halaknak szánt száraztápjaink tápláló és egészséges kiegészítői lehetnek a kedvencek mindennapjainak. Találhatsz a kínálatunkban speciális tápokat is, melyek célzottan egy-egy területre, például a szőr vagy a bőr egészségére koncentrálnak.

Nedves tápok, konzervek: Ínycsiklandó és minőségi, húsban gazdag nedves tápjainkért minden kiskedvenc rajongani fog! Ezek a termékek tökéletes alapjai lehetnek a kiegyensúlyozott táplálkozásnak, a megfelelő fejlődésnek, ráadásul ellátják az állatokat a szükséges mennyiségű kalóriával-és fehérjével is.

Jutalomfalat: állateledel webshopunkban többféle jutalomfalatot is találsz kutyáknak és cicáknak egyaránt. Ezek a finom rágcsálnivalók csempésznek egy kis extra örömet a kedvencek életébe, ráadásul akár a fogaikat és a csontozatuk egészségét is támogathatod velük.

Gyógytápok: Egyedi igényekhez egyedi étrend dukál, igaz? Különleges tápjaink között találhatsz allergiával vagy bélbetegségekkel küzdő, máj-és vesepromlémás, vagy éppen kissé elhízott kedvenceidnek is megfelelő ételt.

Állatfelszerelés: Nálunk csakis a legjobb minőségű fekhelyek, pórázok, almok és játékok várnak a kedvencedre. Gondoskodj kényelméről, a biztonságos sétákról és a testi-lelki fejlődéséről minden nap!

 

Miben más a Kincsem Állatpatika, mint a többi állateledel webshop?

 

Nálunk nem csupán kiváló értékesítők és beszerzők dolgoznak azon, hogy a legjobb termékek kerüljenek a „polcokra”, hanem tapasztalt állatorvosok is. Hogy ez mit jelent? Azt, hogy míg másoknak talán semmit nem mondanak a címkéken felsorolt összetevők/alapanyagok, mi tudjuk, hogy egy termék valóban olyan jó-e, mint azt a gyártók állítják.

Tudjuk, hogy egy-egy állatnak mire van szüksége és azt is, hogy bizonyos betegségekhez milyen tápok hasznosak és melyek nem.

Ezeknek az ismereteknek a birtokában kritikus szemmel válogatjuk ki azokat a márkákat és termékeket, amelyek tökéletes kiegészítői lehetnek a kedvencek életének, ezen kívül pedig szakértői tanácsokkal is elláthatjuk a gazdikat.

Ha kérdeztek, Mi értékes választ tudunk adni!

 

Várunk szeretettel állatpatikánkban a nap minden pillanatában!

Link