Miért éppen tőlünk és ne mástól? Miért válassz minket?

 

Mert mindenünk megvan ahhoz, hogy a kedvencednek mindene meglegyen

 

Az nem kérdés, hogy ma már rengeteg webáruház létezik, ahol tápokat, almokat és egyéb felszereléseket vásárolhatsz, de olyan, ahol mindezt egyszerre megtalálod, kevés. A Kincsem Állatpatika ilyen, igyekszünk elérni, hogy tényleg mindent megszerezhess nálunk: a póráztól kezdve a tápon át egészen a vitaminokig.

Ennek hála nem kell 3-4 futárt várnod egyszerre, sem pedig boltról-boltra szaladgálnod.

 

Mi tudjuk, mi kell a nőnek kedvenceidnek

 

Az állatok ugyan nem beszélnek, mi mégis értjük őket, jobban mondva azt, hogy mire van valójában szükségük. Mivel a Kincsem Állategészségügyi Központ állatorvosai folyamatosan részt vesznek a webshop életében is, csakis olyan tápokat és felszereléseket értékesítünk, amelyekre ők is áldásukat adták. Ezzel szeretnénk biztosítani azt, hogy a kedvenceid mindenből a legjobbat kapják. Akár kutyáról, akár cicáról, akár papagájról vagy halról legyen is szó.

 

Bátran kérhetsz tanácsot tőlünk, ha szükséged van rá

 

Tudjuk, hogy néha a választás nagyon nem egyszerű, főleg akkor, ha a kedvencünknek valamilyen speciális igénye van. Mi ebben a helyzetben sem hagyunk magadra, hiszen állatorvosaink örömmel ellátnak a megfelelő tanácsokkal. Ha nem vagy biztos abban, milyen tápra, milyen fekhelyre, milyen típusú alomra, vagy akár milyen pórázra lenne szüksége a szemed fényének, keress minket bátran és segítünk.

Garantáljuk, hogy a tanácsainkat nem az fogja vezérelni, hogy megvetessük veled a legdrágább termékeket!

 

Tegyél egy próbát, rendeld meg webáruházunkból mindazt, amire kedvencednek szüksége van!

Link