Halak

Halak

Akváriumot tartasz a lakásodban, vagy esetleg a kerti tavadat népesítetted be pár úszkáló kedvenccel? Bármelyik is igaz rád, webáruházunkban megtalálhatod a halaid számára nélkülözhetetlen termékeket. Ezek a gyönyörű és különleges állatok épp úgy igénylik a gondoskodást, mint egy kutya vagy egy cica és meg is hálálják, ha odafigyelsz rájuk. Ehhez ajánljuk különleges, bio haltápjainkat, halvitaminjainkat és akváriumi/tavi kiegészítőinket.

  • - Haltápok: Webshopunkban megtalálhatod a tökéletes tápot tavi halaidnak és akváriumi halaidnak is. Bio haleleségeink kiválóak támogatják a halak fejlődését és szaporodását, miközben csakis természetes összetevőket tartalmaznak. Válogathatsz spirulina algás, bolhás, vörös szúnyoglárvás és keverék tápjainkból, amelyek ellátják az úszó csodáidat minden szükséges tápanyaggal.

Az akváriumok állapotára és kialakítására különösen oda kell figyelni a lakásban tartott halak esetében, hiszen ők ebben töltik az egész életüket. Fontos a vizüket tisztán és alga mentesen tartani, ügyelni a víz hőmérsékletére és arra is, hogy megfelelő növényekkel és tárgyakkal/sziklákkal-kavicsokkal érdekes kis játszóteret formálj a számukra.

Állatpatikánkban ehhez szükséges hálókat, dekorációkat, fűtő berendezéseket, talajtisztítókat és szűrőket is találhatsz.

134 termék, megjelenítve: 20; oldalszám: 1 / 7

Vissza az oldal tetejére

Link