Macska WC

Macska WC

Macska WC – illemhelyek cicáknak

A cicádnak is szüksége van egy rendes, takaros kis illemhelyre, ugye tudod? Ha nemsokára kismacska érkezik hozzád és még nem szerezted meg a macska WC-jét, vagy csak le akarnád már cserélni  a régit egy jobb darabra, akkor nézz szét ebben a kategóriában!

 

Milyen WC az ideális egy cicának?

A macska WC egyik legfontosabb tulajdonsága a mérete. Ha túl kicsi, könnyen előfordulhat, hogy a cica nem fogja használni, hiszen neki is helyre fan szüksége bizonyos dolgokhoz. Ezt azt is jelenti, hogy a cica növekedésével WC cserére lehet szükség. Az alkalmatosságnak elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy a cicus nyugodtan el tudja benne kaparni a nyomait és kényelmesen meg is tudjon fordulni benne, tehát ezzel mindenképpen számolj a vásárlás előtt.

Macska WC-ből ma már többféle is elérhető a piacon – így webáruházunkba is. A nyitott típusokat a legtöbb macska gond nélkül használja, a fedett macska WC-nek viszont megvan az az előnye, hogy jobban elzárja a szagokat. Ehhez sajnos nem minden macska tud alkalmazkodni, van, amelyik csapdában érzi benne magát és nem fogja használni. Ez a cica személyiségétől függ leginkább.

A fedett macska WC-be tehetünk szűrőfiltert is, ami megköti a kellemetlen szagokat, így nem is csupán a zártsága révén tartja bent a rossz levegőt. A WC-be kerülő alom is nagyon fontos: ennek a minősége jelentheti a különbséget egy rendszeresen használt és egy teljesen használatlan macska WC között. Webáruházunkban találsz hagyományos és fedett macska WC-ket, kilépő szőnyegeket és egyéb WC tartozékokat is, „Macskaalom” kategóriánkban pedig minőségi almokat is szerezhetsz.

11 termék, megjelenítve: 11; oldalszám: 1 / 1

Vissza az oldal tetejére

Link