Macskaalom

Macskaalom

Macskaalom-és kiegészítők az illatos otthonért

A jó minőségű és jó tulajdonságokkal rendelkező macskaalom éppen annyira fontos a cicád számára, mint neked. Azt például tudtad, hogy a macskák szaglása annyira érzékeny, hogy amit te még gond nélkül elviselsz, őt már kikészíti? Nos…igen. Ez az egyik oka annak, hogy az alomvásárlást nem szabad félvállról venni!

Webáruházunkban olyan macskaalmokat találsz, amelyek magas nedvszívó és szagmegkötő képességüknek hála biztosítják a kellemes környezetet – a cicádnak és neked is. Csomósodó és nem csomósodó, illatosított és natúr almok: bármelyiket is szeretnéd, tőlünk megrendelheted!

 

Mire kell figyelned az alomhasználatnál?

Egy minőségi alom önmagában még nem elég ahhoz, hogy a házad szagmentes legyen – azt a cicának használnia is kell. Ennek az az egyik alapja, hogy az alom karban legyen tartva, azaz tisztítsd rendszeresen alomtisztító lapátunkkal, zacskónkkal és egyéb kiegészítőinkkel. A macskák nem végzik a dolgukat koszos helyre: Ők ettől jóval igényesebbek.  Az alomtálca és a macska WC tisztításához viszont ne használj erős vegyszereket, ugyanis azok irritálhatják a cicust, aki ettől el fogja kerülni az almot. Akkor is nagy rá az esély, hogy nem fogja használni, ha túl zajos-forgalmas helyre teszed, mivel ők is nyugodtan szeretik ezeket a dolgokat intézni.

Ha már találtál egy olyan helyet az alomnak, ahol gond nélkül használatba vette a cica, akkor, ha lehet, ne nagyon helyezd át máshová! Legyen állandó helyen, legyen az alom jó minőségű és tartsd olyan tisztán, amennyire csak lehet: akkor nagy baj nem történhet. 

17 termék, megjelenítve: 17; oldalszám: 1 / 1

Vissza az oldal tetejére

Link