Jutalomfalat

Jutalomfalat

Finom kényeztetés minden nap – kutyáknak is

Ki ne szeretne nassolni? Ahogy valószínűleg Te sem vetsz meg egy kis sütit, csokit vagy chipset, úgy a kutyusod is hálás lesz, ha néha megleped pár különleges rágcsálnivalóval!

A jutalomfalat „csak úgy” módon is adható a kedvencednek, kis meglepetésként, a tréningek ideje alatt azonban kiemelt szerepe van: finoman arra ösztönzi ugyanis az állatot, hogy azt tegye, amit kérsz tőle, ezzel pedig megtanítja arra, milyen a helyes viselkedés.

Állatpatikánkban elérhető jutalomfalatainkat nyugodt szívvel adhatod kedvenceidnek, hiszen kizárólag ellenőrzött, egészséges alapanyagokból készült termékeket kínálunk. Persze túletetni őket még ezekből sem szabad, úgyhogy ügyelj a mértékletességre – akkor is, ha nehéz lesz ellenállni a kutyus hatalmas szemeinek.

A jutifali olyan a kutyáknak, mint nekünk a dicséret, ezért nem érdemes spórolni vele! Válaszd gabonamentes, fogápoló, szarvashúsos, marhás, pulykás, bárányos, vagy éppen csokis falatkáinkat és varázsolj a tanulásból hatalmas élményt! Kis-és nagy kiszerelés, többféle íz, rengeteg forma és állag vár rátok minden nap.

 

223 termék, megjelenítve: 20; oldalszám: 1 / 12

Vissza az oldal tetejére

Link