Macskahordozó

Macskahordozó

Macska hordozó: a cicák ellensége, a gazdik barátja

Természetes, hogy nem szereted bezárni a macskádat egy szűk helyre, ahol nem tud szabadon futkározni és játszani, de lássuk be, hogy néha nincs más választás.

Hosszabb-rövidebb utazásokhoz például elengedhetetlen egy macska hordozó eszköz, még akkor is, ha a saját autóddal mész – arról nem is beszélve, hogy ha buszozol, vonatozol, vagy repülsz. Ilyenkor érdemes még időben beszerezni az ideális macska szállító boxot, macska ketrecet, vagy szállító táskát, hiszen, ha a kedvenced az utazás napján látja először az eszközt, annak könnyen lehet kellemetlen karmolós-harapós-sírós következménye!

Amikor állatorvoshoz viszed a cicát, akkor is használj macska hordozót, különben nagy rá az esély, hogy meglóg a furfangos jószág a szuri elől!

 

De milyen az ideális macska hordozó?

Az attól függ, milyen a cicád. Minél nagyobb a kedvenced, annál nagyobb hordozó kell neki, hogy legalább egy kis helye legyen mozogni, testhelyzetet váltani. Hosszabb utazásokhoz célszerű olyat választani, amire belülről fel lehet helyezni etető-itató tálat is, állatorvosi látogatáshoz pedig kerülendő a macska hordozó táska – egyszerűen azért, mert a műanyag boxokat könnyebb tisztítani és fertőtleníteni.

Bármelyik fajtát is keresed, webáruházunkban megtalálod azt a macska hordozót, amelyikben a cicád komfortosan érezheti magát akár hosszabb időn keresztül is.

14 termék, megjelenítve: 14; oldalszám: 1 / 1

Vissza az oldal tetejére

Link