Tengerimalac

Tengerimalac

A tengerimalacok meglepően igényes állatok, ezért ha ilyen kedvencet tartasz otthon, fontos tudnod, mire számíthatsz! Először is lényeges szempont, hogy ha tengerimalacot szeretnél, akkor egyből kettővel kell számolnod, mivel nem bírják a magányt. Az almukat gyakran cseréled majd, a ketrecének jól szellőzőnek kell lennie, a talpukra, a fogukra és a karmukra is fokozottan oda kell figyelned, arról nem is beszélve, hogy sok játékra és szeretetre van szükségük.

A tengerimalac tartása azonban még így is hatalmas élmény, ezért is hoztunk Nektek pár olyan dolgot, amivel megkönnyíthetjük a dolgotokat.

 

Miket szerezhetsz nálunk kedvenc tengerimalacaidnak?

  • - Tengerimalac táp: Finom gyümölcsök, zöldségek, magvak és gabonák felhasználásával készült eleségeink és malac nasijaink egy pillanat alatt az apróságok kedvencévé válnak. Segítségükkel olyan kiegyensúlyozott étrendet biztosíthatsz a tengerimalacoknak, ami támogatja az egészséges fejlődésüket.

  • - Tengerimalac játékok: A különböző tengerimalac házak és bújók azt a célt szolgálják, hogy az állat környezete izgalmasabb legyen és bármikor el is tudjon rejtőzni. Ez a számukra nagyon fontos, hiszen sokkal barátságosabbak lesznek, ha tudják, hogy bármikor elbújhatnak valahová.

  • - Tálak tengerimalacoknak: Erős, tartós anyagokból készült táljainkkal könnyebbé válik az állat etetése és itatása. A malac nem tudja könnyen felborítani őket és a megrágásukkal sem kerül káros anyag a kedvenc testébe.

Nem található ilyen termék

Link