Kutyahordozó, Utazás

Kutyahordozó, Utazás

Kényelmes-és biztonságos utazás - kutyusoddal együtt is!

A kutyusokkal való utazást mindig kicsit nehézkednek-és körülményesnek gondoljuk, pedig ma már rengeteg hasznos kiegészítőt találhatsz - akár a mi webáruházunkban is! Ezek egyszerűvé, biztonságossá és stresszmentessé teszik a kirándulásokat, túrákat, de még a hosszabb autózásokat is. Ne riadj vissza attól, hogy négylábú barátodat is magaddal vidd a nyaralásra! Inkább nézz körül ebben a kategóriában és szerelkezz fel mindazzal, amire szükséged lehet.

 

Amit nálunk biztosan megtalálsz:

- Kutya biztonsági öv: Ha a kedvencedet nem szeretnéd szállítóboxba zárni egy hosszú autókázás idejére, akkor erre mindenképp gondolnod kell! Speciális biztonsági öveink megvédik kedvencedet fékezés, kanyarodás, illetve egy-egy baleset alkalmával, a sofőrt pedig attól, hogy az állat akaratlanul is megzavarja a vezetésben.

- Kutyaszállító box: Kényelmes-és biztonságos szállítóboxaink több méretben-és színben is elérhetők, így biztosan meg fogod találni azt, amelyikban jól érzi magát a kedvenced! Ez nem csak utazáshoz, hanem az állatorvosi látogatásokhoz is hasznos lehet.

- Kutyaszállító hátizsák: Praktikus, egyszerű-és nagyszerű eszköz, amivel akár túrázni is elviheted kutyusodat. Biztonságos kialakítású-és anyagú minden egyes szállító eszközünk, úgyhogy nyugodt szívvel útra kelhetsz vele!

- Kutya védőhuzat autóba: A kutyussal utazásnak megvan az a hátránya, hogy az autó ülése nem feltétlenül lesz hálás érte. Védőhuzatainkkal tisztán-és sérülésmentesen tarthatod kedvenc üléshuzatodat, így az utazásnak még ezt a kis kellemetlenségét is kikerülheted. Felfogja a piszkot, a kihulló szőrszálakat és véd a karmolás-és harapásnyomoktól.

 

78 termék, megjelenítve: 20; oldalszám: 1 / 4

Vissza az oldal tetejére

Link