Lótáp

Lótáp

Lovas gazdaként biztosan tudod, hogy ezeknek az állatoknak kifejezetten fontos a megfelelő táplálkozás, hiszen a nem ideális takarmányozás hamar súlyos következményekkel, kólikával, ezzel pedig akár az állat halálával is járhat. Ezen kívül több komoly betegség, még a patairha gyulladás is összefüggésbe hozható a nem megfelelő étrenddel.

A kiegyensúlyozott, magas minőségű lótápok ráadásul nem csak a súlyos betegségek kialakulását akadályozhatják meg, hanem növelhetik a lovak teljesítményét, megnyugtathatják az állatot, elláthatják a csikókat a fejlődésükhöz szükséges tápanyagokkal, segíthetik a tenyésztést, miközben belülről támogatják a gyönyörű, egészséges szőrzet kialakulását.

Online állatpatikánkban megtalálod az ideális lótápot, legyen bármilyen fajta a lovad. Fiatal és idős állatoknak, illetve vemhes kancáknak is kínálunk megfelelő eledelt, de nem feledkeztünk meg a versenylovak speciális igényeiről sem. Diétás tápjaink és táplálékkiegészítőink alkalmasok az egészséges lovak számára is, de az éppen lábadozó patások is megtalálják köztük az igazit.

Webáruházunkban kizárólag olyan márkákat kínálunk, amelyek már bizonyították, hogy a lovak számára tökéletes eledeleket gyártanak. Egészséges, természetes összetevőkkel, sok-sok vitaminnal és rengeteg vidámsággal látják el kedvenc négylábúdat!

Nem található ilyen termék

Link