Kutyatál, Kutya itató

Kutyatál, Kutya itató

Finom falatok - igényesen tálalva

A kutyusod táplálásánál nem csupán az a fontos, hogy mit adsz neki, hanem az is, hogy miből! Egy jól megválasztott etető-és itatótál kényelmesebbé teszi kedvenced tartását, nyugodtabbá a hétköznapokat és stílusosabbá az otthonodat. Webáruházunkban találhatsz egyszerű, hagyományos kutyatálakat, automata kutya etetőket, automata kutyaitatókat és hordozható kutyaitatókat is.

- Hagyományos kutyatál: Ezeknek a tálaknak nagy előnye, hogy egyszerűen tisztán tarthatók, szinte lehetetlen őket felborítani, a dizájnjuk pedig minden lakáshoz tökéletesen illeszkedik. 

- Automata kutya etető, automata kutya itató: Ezek az automatikusan adagoló eszközök sokat segíthetnek azoknak, akik napközben nincsenek a kutyájuk mellett, vagy egy-két napra elutaznak. Egy kutyusnak nem szabad hatalmas tálnyi tápot kirakni, mivel nem csak annyit fog enni, amennyire éppen szüksége van, hanem behabzsolja az egészet - egy ilyen eszközzel azonban egyszerre pont annyit fog enni, amennyit kell! 

- Hordozható kutyaitató: Egyszerű, higiénikus-és kompakt megoldás azoknak, akik magukkal viszik kedvencüket egy-egy utazásra. Könnyen használható hordozható itatóink kis helyen is elférnek, így még inkább alkalmasok utazáshoz. 

163 termék, megjelenítve: 20; oldalszám: 1 / 9

Vissza az oldal tetejére

Link