Száraztáp

Száraztáp

Száraz kutyatáp – állatorvosaink ajánlásával

Egy egészséges kutya étrendjéből nem hiányozhat a száraz kutyaeledel, de közel sem mindegy, hogy a kiválasztott száraztáp miből-és hogyan készül. Állatpatikánkban ezért csakis a legkiválóbb forrásból származó, állatorvosaink által is elismert tápokat kínáljuk. Mert itt az ideje, hogy a kedvenceink is megkapják azt a gondoskodást, amit megérdemelnek!

 

Miért nélkülözhetetlen a száraz kutyatáp?

Egy igazán jó minőségű kutyatáp képes biztosítani minden olyan tápanyagot és vitamint, amire a kutyusnak szüksége lehet az egészséges fejlődéshez. Száraztápjaink ezeket koncentráltan, nagy mennyiségben tartalmazzák, így kevesebbet kell belőlük adni a kedvenceknek, mint a konzerves eledelekből. Ez gazdaságossá teszi őket, ráadásul a tárolásuk és az adagolásuk is egyszerű és kényelmes.

A száraztápok továbbá bizonyítottan segítik megakadályozni a fog-és ínybetegségeket, hiszen gyakorlatilag ledörzsölik a lepedéket a kutya fogairól, ezen kívül pedig támogatják az immunrendszer, valamint a bőr-és a szőr egészségét.

Arról nem is beszélve, hogy a kedvenced megnyalja utána mind a négy tappancsát!

 

Milyen száraz kutyatápokat kínálunk?

Webáruházunkban csakis a legjobb kutyatáp márkák száraz kutyaeledeleit találod, amelyek önmagukban, bármilyen kiegészítő táplálék nélkül is megállják a helyüket. Húsokban, zöldségekben és gyümölcsökben gazdag, ízletes ropogtatnivalóink között minden kutyus megleli a kedvencét.

186 termék, megjelenítve: 20; oldalszám: 1 / 10

Vissza az oldal tetejére

Link