Csincsilla

Csincsilla

Ha Te is egy vagy azok közül, akik a megszokott kutya-cica páros helyett inkább egy cuki csincsillát tartanak, akkor állatpatikánk ezen kategória Neked való. Webáruházunkban megtalálod azokat az alapvető cikkeket, amikre ennek a szőrgombócnak szüksége lehet. Vitaminokban és energiában gazdag tápjaink, ropogós eleségeink, játékaink és külön csincsilláknak szánt homokunk biztosítja azt a környezetet, amiben a kis kedvenced tökéletesen fejlődhet.

 

Miket találsz webáruházunkban csincsilláid számára?

 

  • - Csincsilla táp: Ínycsiklandó magok és finom gyümölcsök keverékéből álló, mesterséges ízfokozóktól és tartósítószerektől mentes tápjaink segítenek megőrizni a csincsillák emésztésének és fogazatának egészségét, valamint ellátják őket minden olyan tápanyaggal, ami szükséges a hosszú, boldog élethez.

  • - Csincsilla homok: A csincsilláknak szükségük van arra, hogy időnként meghemperegjenek – szinte megfürödjenek - egy kis porban, ezzel tisztítva meg a bundájukat a szennyeződésektől és a zsírtól. Nálunk kiváló minőségű, kvarcmentes csincsilla homokot találsz, kedvező áron.

  • - Csincsilla játék: A csincsillák imádnak játszani és a mozgásigényük sem éppen kicsi, úgyhogy pár játékot muszáj lesz beszerezned a számára. Nálunk biztonságos anyagból készült, strapabíró darabokat találsz, amelyekkel sokáig élmény lesz a játék.

Rendelj meg csincsilládnak mindent, amire csak szüksége lehet!

Nem található ilyen termék

Link