Hörcsög

Hörcsög

A hörcsögök különlegesen aranyos kis rágcsálók igazi személyiséggel, ezért ha úgy döntesz, őt választod kedvencedként, akkor fel kell készülnöd arra, hogy szükséged lesz pár dologra a neveléséhez – ami nem mindig egyszerű.

Egy hörcsög nem mindig azt teszi, amire számítanál. Előfordul, hogy a játék kerekét kívülről hajtja, hogy a házába semmi pénzért be nem menne, hogy furcsa módon üldögél, vagy hogy ide-oda szaladgál látszólag értelmetlenül. De ők már csak ilyenek.

Ha szeretnél az apró csodabogaradnak mindent megadni, amire a boldog, kiegyensúlyozott élethez szüksége van, akkor nézz szét webáruházunkban és rendeld meg a legfontosabb holmikat.

 

Mit találsz meg nálunk a hörcsögöd számára?

 

  • - Hörcsögtáp: Finom és tápláló eleségek fiatal-és felnőtt hörcsögöknek, sok-sok vitaminnal és rengeteg természetes összetevővel. A gabonák, magvak, zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények keverékéből álló, teljes értékű tápjaink biztosítanak a hörcsögöd számára mindent, amire szüksége van.

  • - Hörcsög játékok: Interaktív, izgalmas és biztonságos játékainkkal a hörcsögök annyit mozoghatnak, amennyit csak szeretnének. Találhatsz nálunk hörcsög kereket, függőágyat, létrát, mászókát és minden olyan érdekes berendezési elemet, amivel igazi játszóteret varázsolhatsz a hörcsög ketrecből.

  • - Hörcsög WC, tál és odú: Hörcsög felszereléseink magas minőségű tartós anyagokból készülnek, hogy hosszú ideig kiszolgálják a kis állatot. Mindegyik könnyedén tisztítható és fertőtleníthető, biztonságos és teljesen állatbarát.

Nem található ilyen termék

Link