Pedigree száraz Junior Mini Csirke+rizs 400gr

Ár: 746 Ft
- + 1zsák
Cikkszám: AB72Y
Készlet: Raktáron
Kiadósság: 23091051

Pedigree száraz Junior Mini Csirke+rizs 

Hosszú leírás

Teljes értékű, kiegyensúlyozott, ízletes száraz kutyaeledel kistestű kutyakölyköknek.

Tápanyagai támogatják a kölyökkutyák optimális életkezdését, a fogaik védelmét, a könnyű emésztést, egészséges bőrt, szőrzetet és a természetes ellenállóképességet. 

Optimális kálcium- és foszfortartalmának köszönhetően támogatja a kistestű kutyakölykök egészséges fog- és csontfejlődést.

A Waltham kisállat-táplálkozási kutatóközpont táplálkozástani szakemberei és állatorvosai által kifejlesztett kölyökkutya-eledel.

Összetevők

Válogatott gabonafélék (ebből 4% rizs), Hús és állati származékok (ebből 14% csirkehús), Olajok és zsírok (0,5% napraforgóolaj), Növényi eredetű származékok, Ásványi anyagok.

Analitikai összetevők

Fehérje 30%, zsír 18%, szervetlen anyagok 8%, nyersrost 2%, kalcium 1,4%, foszfor 1%, omega-6 3,3%.

Adagolás

Javasoljuk, hogy a szárazeledelt vízzel lágyítsa. Amikor kedvence eléri várható felnőttkori súlyát, kérjük fokozatosan szoktassa át junior eledelről felnőtt eledelre.

Étrendváltáskor érdemes bizonyos átállási időt hagyni, hogy kedvence alkalmazkodjon az új eledelhez. Érdemes a táplálék mennyiségét a kutya aktivitásának, fajtájának és életkorának figyelembevételével megállapítani.

Mindig gondoskodjon megfelelő mennyiségű friss ivóvízről kisállata számára.

Adalékanyagok

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin 6699 NE, D3-vitamin 739 NE, E-vitamin 85mg, réz-szulfát pentahidrát 24,3 mg, mangán-szulfát monohidrát 167 mg, kálium-jodid 2mg, nátrium-szelenit 0,08 mg, cink-szulfát monohidrát 445 mg.

Vélemények

Még senki sem írt véleményt ehhez a termékhez

Termék értékelése:
Név*
Vélemény
Link