Hills Canine Healthy Weight Treats 220 g

Ár: 2 103 Ft
Cikkszám: 604409
Készlet: Nem Rendelhető
Kiadósság:

Hills Canine Healthy Weight Treats 

Hosszú leírás

Csökkentett zsírtartalmú snack felnőtt kutyáknak, ideális túlsúly esetén, támogatja a súly-management-et, minőségi fehérjéket tartalmaz, finom, ropogós állagú, mesterséges adalékok nélkül.

Ez a kutyus-finomság kevés zsírral készül, így azután jól beleillik a túlsúlyos kutyák diétás programjába. Finom íze gondoskodik arról, hogy kutyájának a diéta alatt se kelljen lemondania az ízletes jutalomfalatról.

A snack válogatott összetevőket közöttük minőségi fehérjéket tartalmaz, mesterséges színező, és aromaanyagok, tartósítószerek nélkül készül. A Hill's Healthy Weight kutyasnack jellemzői vázlatosan: Diétás snack felnőtt kutyáknak. Ideális túlsúlyra hajlamos kutyáknak.

Támogatja a súly-management-et: segíthet a túlsúly csökkentésében, és az ideális testsúly megtartásában. Csökkentett zsírtartalmú receptúra: csekély energiatartalom a súlykontroll szolgálatában.

Finom íz és ropogós állag: sok kutya szívesen elfogadja. Nem tartalmaz mesterséges színező, és aromaanyagokat, tartósítószereket

Összetevők

Minőségi fehérjéket és más, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Analitikai összetevők
fehérje 19.6 %
nyerszsír 10.2 %
nyersrost 3.5 %
hamu 4.7 %
kalcium 0.72 %
foszfor 0.58 %
magnézium 0.17 %
kálium 0.69 %
nátrium 0.32 %
Adagolás

A kutya optimális súlya alapján ne adagolja túl. Ha kutyája testsúlya nő ezen jutalomfalatok adása mellett, akkor az optimális súly megtartása érdekében állítsa be az ennek megfelelő mennyiségét.

Ha a Hill Prescription Diet Healthy Weight Treats jutalomfalatot rendszeresen eteti kedvencével, akkor csökkentenie kell az adott kutyaeledel mennyiségét.

​Az adott jutalomfalat mennyislge nem haladhatja meg a kutya napi ételmennyiségének 10% -át. 

Adalékanyagok

Természetes tartósítószerrel és antioxidánssal.

Vélemények

Még senki sem írt véleményt ehhez a termékhez

Termék értékelése:
Név*
Vélemény
Link