Gyógytápok

Gyógytápok

Gyógytápok - a macskák könnyebb lábadozásáért és egészségéért

A gyógytápok és a hagyományos macskaeledelek között az az egyik hatalmas különbség, hogy a gyártók a gyógytápok összetevőit nagy gonddal, szigorú állatorvosi követelmények figyelembevételével választják ki. Ennek köszönhetően olyan ételt készítenek a cicád számára, amely tökéletesen támogatja az állat fizikai egészségét, felépülését és állapotmegőrzését.

Fontos megemlíteni, hogy nem mindegyik gyógytáp alkalmas a cicád táplálására, hiszen ez teljes mértékben igényfüggő. Nem mindegy, hogy a kedvenced valamilyen veseproblémával küzd, a gyomra rendetlenkedik, cukorbeteg, vagy esetleg az ízületeivel adódtak bajok – ezekhez az állapotokhoz más-más gyógytáp az ideális.

Éppen ezért szeretnénk megkérni Téged arra, hogy gyógytápjaink közül  lehetőleg csak állatorvossal való egyeztetés után vásárolj és kizárólag olyan tápot, amit az orvos a cicusodnak ajánl!

Ideális esetben gyógytápjaink finoman illeszkednek a cica kezeléséhez és állapotához, hogy még jobban megkönnyítse az állat életét és gyógyulását – ezért nem érdemes kísérletezni, válaszd a macskád számára azt a terméket, amelyik biztosan a legtöbbet képes nyújtani!

6 termék, megjelenítve: 6; oldalszám: 1 / 1

Vissza az oldal tetejére

Link